Vanaf nu gratis inlooplessen voor Voordeelkaarthouders

De ZAANSE Voordeelkaart goed uit de startblokken!

Sinds de lancering van de ZAANSE Voordeelkaart begin juni hebben we al een kleine 200 gebruikers van de app mogen verwelkomen. Ongeveer de helft heeft gekozen voor de extra voordelen van het lidmaatschap Birdie of Eagle. Een vliegende start! En vanaf juli starten ook nog eens de gratis inlooplessen voor Voordeelkaarthouders! Kortom nog meer voordeel.

Wanneer zijn de inlooplessen?

De gratis inlooplessen worden gegeven door onze PGA-A headpro Mark alsmede door Lyon, golf instructeur bij golfbaan de ZAANSE. Deze PGA-C pro met handicap 3 richt zich o.a. op de kennismakingslessen en 2-daagse golfcursussen en komt hiermee de golfschool verder versterken.

 

Lyon: Wekelijks op maandag avond 19.00 – 20.00
Eerste inlooples 3 juli 19.00 – 20.00 en dan wekelijks

Mark: Om de 3 weken op dinsdag avond 19.00 – 20.00
Eerste inlooples 11 juli 19.00 – 20.00, dan 1/8 en dan 22/8

 

Iedereen met een Voordeelkaart Birdie of Eagle is welkom! In je app kun je ‘groep’ aanklikken en daar zie je je lidmaatschap. Je kunt alles vragen aan de pro, van tips & tricks, tot oefeningen die bij jouw swing passen of advies over je clubs. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Mocht blijken dat de opkomst structureel zeer hoog is, dan kan het zijn dat het aanbod wordt uitgebreid en/of dat we zullen vragen om te reserveren zodat iedereen die dat wilt, gebruik kan maken van dit aanbod. 
Meer weten over de Voordeelkaart? HIER lees je er alles over!

Privacy Preference Center