Beter worden in golf?

Beter worden in Golf?

Welkom bij Golfschool de ZAANSE, dé plek waar golfers samenkomen om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Bij ons staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding centraal. Of je nu een beginnende golfer bent die de basis wil leren of een ervaren speler die zijn techniek wil verfijnen, bij Golfschool de ZAANSE hebben we de perfecte mogelijkheden om beter te worden in golf.

Inlooplessen:

Onze inlooplessen zijn exclusief voor houders van de Voordeelkaart bieden en bieden jou de flexibiliteit om vrijblijvend en op je eigen tempo te werken aan je golfvaardigheden. Of je nu een druk schema hebt of gewoon af en toe wilt deelnemen aan een les, onze inlooplessen zijn geschikt voor golfers van alle niveaus. Je kunt simpelweg binnenlopen op de door jou gewenste tijd en deelnemen aan de groepsles. Onze ervaren golfprofessionals zullen je begeleiden en je helpen om je spel te verbeteren, ongeacht je huidige niveau.

De inlooplessen worden gegeven door onze PGA-A headpro Mark alsmede door Lyon, golf instructeur bij golfbaan de ZAANSE.

Lyon: Wekelijks op maandag avond 19.00 – 20.00
Eerste inlooples 3 juli 19.00 – 20.00 en dan wekelijks

Mark: Om de 3 weken op dinsdag avond 19.00 – 20.00
Eerste inlooples 11 juli 19.00 – 20.00, dan 1/8 en dan 22/8

Privéles:

Voor golfers die persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt leerplan verkiezen, bieden we privélessen aan. Tijdens deze één-op-één-sessies of in een klein groepje van maximaal 4 personen werk je samen met een van onze ervaren golfcoaches aan specifieke aspecten van je spel. Of je nu je swing wilt verbeteren, je korte spel wilt verfijnen of je strategie op de baan wilt optimaliseren, onze privélessen zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen. Met de individuele begeleiding van onze professionals kun je snel vooruitgang boeken en je spel naar een hoger niveau tillen.

 

Lespakketten:

Onze lespakketten zijn ontworpen om je golfvaardigheden op een gestructureerde en effectieve manier te verbeteren. We bieden verschillende lespakketten aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu net begint met golfen of al enige ervaring hebt, onze lespakketten bieden een uitgebalanceerde combinatie van groepslessen en individuele aandacht. Onze ervaren coaches zullen je begeleiden, motiveren en voorzien van waardevolle feedback om je te helpen je doelen te bereiken.

Bij Golfschool de ZAANSE geloven we dat iedere golfer uniek is en een persoonlijke benadering verdient. Ons team van professionals staat klaar om jouw golfreis te begeleiden en je te helpen beter te worden in golf. Schrijf je vandaag nog in voor onze inlooplessen, privélessen of lespakketten en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen bij het bereiken van jouw golfdoelen.