Voordeelkaart

Voordeelkaart bij de Zaanse

Met de Voordeelkaart van de ZAANSE krijg je gratis toegang tot de driving range en par 3 baan, korting op de ballenautomaat, standaard 10,- korting op je 18 holes greenfee (5,- voor 9 holes), exclusieve greenfee aanbiedingen, wedstrijden en meer! En je krijgt altijd je aankoopbedrag in de vorm van ballentegoed gestort.

Als Greenfee speler op de ZAANSE heb je de kaart na slechts 2 keer spelen al terugverdiend in de vorm van korting, bovenop het ballentegoed wat je sowieso krijgt!

Hoe werkt het?

De Voordeelkaart is gekoppeld aan een app. Iedereen kan deze app geheel kosteloos downloaden en naar believen opwaarderen met een ballentegoed via iDEAL. Dit ballentegoed gebruik je vervolgens als betaalmiddel op de driving range. Met de app profiteer je altijd van een goedkoper ballentarief, heb je inzicht in je saldo en transactie geschiedenis. Bij aanmelding krijg je standaard het lidmaatschap ‘Par’.

Birdie lid

Het ‘Par’ lidmaatschap kan bij de receptie opgewaardeerd worden naar een ‘Birdie’ lidmaatschap. Voor slechts 25,- per jaar krijg je op elke greenfee ronde 5,- of 10,- korting! En profiteer je van allerlei exclusieve acties, wedstrijden en events. En het mooiste is: je aankoopbedrag wordt omgezet in een ballentegoed. Het kost je dus eigenlijk helemaal niets!

Eagle lid

Nog meer voordeel! Speel je regelmatig op de ZAANSE? Dan is het ‘Eagle’ lidmaatschap interessant voor jou! Schaf in een keer een ballentegoed van 75,- aan en je profiteert van een nog voordeliger tarief. 

Meteen gebruiken?

STAP 1: maak een account aan

  • Download de app Mynetpay voor Apple of Android
  • Selecteer golfbaan de ZAANSE
  • Maak een account aan, met dit account kun je vanaf nu ook online inloggen

Je kunt de app meteen gebruiken, tegoed opwaarderen en ballen afrekenen. Wil je gebruik maken van alle voordelen, korting op de greenfee en goedkopere ballen, ga dan naar stap 2:

STAP 2: upgrade je account 

  • Kies voor ‘Birdie’ of ‘Eagle’
  • Reken af bij de receptie, zij passen je account aan
  • Geniet meteen van 10,- korting op je greenfee

Voorwaarden: De Voordeelkaart wordt aangeboden in de vorm van een lidmaatschap dat recht geeft op vele voordelen en extra’s, waaronder een ballentegoed en korting op ballen. Na afloop van het desbetreffende kalenderjaar, vervalt eventueel resterend ballentegoed dat verstrekt is bij aankoop van de kaart. Zelf gestort ballentegoed vervalt nooit. De kaart kan gemakkelijk jaarlijks worden verlengd en daarbij ontvang je automatisch een nieuw tegoed ter hoogte van 25,- of 75,-. Indien de kaart niet wordt verlengd, blijft hij wel gewoon werken, de korting op ballen vervalt dan, evenals de korting op spelen buiten je speelrecht/op je greenfee. Korting op greenfee niet geldig i.c.m andere acties en Sunset tarief.