Ambitie met Plezier

Ambitie met Plezier is het motto van de jeugdafdeling van de Zaanse Golf Club,. Met ambitie en doorzettingsvermogen kun je goed leren golfen en met z’n allen zorgen we dat we daar een hoop plezier bij hebben. Golf is een sport en daar gaan we voor.

Golf lijkt een individuele sport maar je speelt eigenlijk nooit alleen. Het is zelfs een hele sociale sport. Je lest en traint in groepsverband en gaat samen de baan in tijdens de wedstrijden en trainingen. Een dertigtal jeugdleden – in leeftijd variërend van 6 tot 19 jaar – komen elke zaterdag naar de Zaanse om samen te spelen, te leren en plezier te maken.

De jeugdcommissie heeft een uitgebreid jeugdprogramma waarin lessen, (fun)wedstrijden en andere golfactiviteiten elkaar afwisselen. De schoolvakanties houden we vrij. Bijna alle wedstrijden – ook die in regioverband – hebben categoriën voor alle leeftijden en alle niveau’s. Daarnaast doet de oudere jeugd met twee teams mee aan de landelijke NGF competitie en de jeugd tot dertien jaar met een team Golfsixes league regio Amsterdam.

Daarnaast organiseren we activiteiten voor de hele familie.
Vijftien enthousiaste jeugdcoaches begeleiden de lessen en de wedstrijden. De lessen zelf worden uiteraard gegeven door onze ervaren golfpro’s.

En wil je ook weten wat puttbiljarten is? Of wil je kijken hoe het is om golf te spelen in de baan? Kom een paar keer meedoen met de lessen en doe ook een keer mee aan een wedstrijd.

Belangstelling?

Lidmaatschap 2023

Jeugd

Jeugd
t/m 20
21 t/m 25
26 t/m 29
Premium
€ 225
€ 625
€ 825
Sunset
€ 525

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.9-10 Horeca beperkt open vanwege herindeling/grote schoonmaak clubhuis.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl