Welkom op de Zaanse

De Zaanse is een baan vol historie en tegelijkertijd enorm vernieuwend. 

Met de overname door de huidige eigenaren in 2021 is het startsein gegeven voor een investering in een golfbaan zoals we die al jaren niet meer hebben gezien in Nederland. 

Naast uitmuntend onderhoud staan grote investeringen gepland in de ombouw van de 18 holes baan, de aanleg van een nieuwe par 3 met unieke verlichte holes rondom het meer, adventure golf en uiteindelijk zelfs een hotel in volledig Zaanse stijl. 

Recent is het bestaande clubhuis reeds voorzien van een facelift, inclusief deels overdekt terras! Een unieke plek op een van de best mogelijke locaties, gelegen direct bij Amsterdam.

Dé uitgelezen kans voor jou als businesslid of sponsor om aan te sluiten bij deze prachtige ontwikkeling en lid te worden van onze businessclub: het Zaans Golf Netwerk. En wat dacht je van de vele netwerkbijeenkomsten en businessborrels, waar je in contact komt met ondernemers uit de Zaanstreek en omstreken.

Of je nu komt voor het golfen, stevig wilt netwerken of gewoon gezellig op vrijdagmiddag een biertje op ons terras kom drinken, iedereen is welkom!

Namens het hele team van de Zaanse

Ron Hartog

“Samen maken we de Zaanstreek mooier”

Ron Hartog

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl