Welkom op de ZAANSE

De Zaanse is een baan vol historie en tegelijkertijd enorm vernieuwend. 

Met de overname door de huidige eigenaren in 2021 is het startsein gegeven voor een investering in een golfbaan zoals we die al jaren niet meer hebben gezien in Nederland. 

Naast het uitmuntende onderhoud is er flink geïnvesteerd in o.a. de receptie en het clubhuis. Voor de toekomst zijn er o.a. plannen voor de aanleg van een nieuwe par 3 met unieke verlichte holes rondom het meer, een upgrade van de driving range en uiteindelijk zelfs een hotel in volledig Zaanse stijl. 

Recent is ook het bestaande clubhuis reeds voorzien van een facelift, inclusief deels overdekt terras! Een unieke plek op een van de best mogelijke locaties, gelegen direct bij Amsterdam.

Dé uitgelezen kans voor jou als business lid of sponsor om aan te sluiten bij deze prachtige ontwikkeling en lid te worden van onze Business Club. En wat dacht je van de vele netwerkbijeenkomsten en businessborrels, waar je in contact komt met ondernemers uit de Zaanstreek en omstreken.

Of je nu komt voor het golfen, stevig wilt netwerken of gewoon gezellig op vrijdagmiddag een biertje op ons terras kom drinken, iedereen is welkom!

Namens het hele team van de ZAANSE

Ron Hartog

“Samen maken we de Zaanstreek mooier”

Ron Hartog

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl