Events & Golfdagen

De Zaanse heeft alles in huis om van jouw evenement een knallend succes te maken! Uiteraard organiseren we graag een volledig verzorgde golfdag met alles erop en eraan. Met workshops en clinics van onze eigen pro’s voor zowel beginners als geoefende spelers. Met de horeca in eigen beheer en indien gewenst samenwerking met gerenommeerde cateraars is geen wens ons te gek, van een lekkere snack tot aan een verzorgde sterrenmaaltijd.

In ons vernieuwde restaurant met uitgebreid terras en overdekte serre zijn groepen tot 250 personen en zelfs meer geen enkel probleem. Feestavonden, festivals, sportevenementen en trouwerijen: wij zijn van alle markten thuis. Maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. Wij maken graag een passend arrangement dat voldoet aan al uw wensen.

Netwerkborrels

Naast onze eigen Business Club de ZAANSE zijn we thuisbasis van meerdere (vrijdagmiddag) borrels en netwerkclubs. Veel van deze bijeenkomsten staan open voor introducees. Je bent van harte welkom om een keer langs te komen!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl