Events & Golfdagen

De Zaanse heeft alles in huis om van jouw event een knallend succes te maken! Uiteraard organiseren we graag een volledig verzorgde golfdag met alles erop en eraan. Met workshops en clinics van onze eigen pro’s voor zowel de beginner als de geoefende spelers. Met de horeca in eigen beheer en indien gewenst samenwerking met gerenommeerde cateraars is geen wens ons te gek, van een lekkere snack tot aan een verzorgde sterrenmaaltijd.

In het recent verbouwde restaurant met uitgebreid terras en overdekte serre zijn groepen tot 250 personen en zelfs meer geen enkel probleem. Feestavonden, festivals, sportevenementen en trouwerijen: wij zijn van alle markten thuis. Maar ook kleinere groepen zijn van harte welkom. Wij maken graag ene passend arrangement dat voldoet aan al uw wensen.

Netwerkborrels

Naast ons eigen Zaans Golf Netwerk zijn we ook thuisbasis van meerdere (vrijdagmiddag) borrels, netwerkclubs zoals  bijvoorbeeld de Junior Kamer Zaanstreek. Vele van deze bijeenkomsten staan ook open voor introducees.  Je bent van harte welkom om een keer langs te komen!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl