Oefenfaciliteiten

De Zaanse beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten.

Naast een oefengreen met enkele par-3 holes beschikt de baan over een ruim opgezette en verlichte driving range met een lengte van meer dan 250 meter en zestien afslagplaatsen. 

De oefenfaciliteiten kennen een open karakter en zijn voor een ieder toegankelijk, het is niet verplicht om een speelrecht of lidmaatschap van de vereniging te hebben. Ook het gebruik van de 4 Par-3 holes is gratis. Dus kom gerust een keertje sfeerproeven.

Driving range ballen zijn te koop bij de gloednieuwe ballenautomaten waarbij gemakkelijk met de pinpas kan worden afgerekend. Dus geen gedoe meer met apart aan te schaffen kaarten die altijd net op zijn als de receptie gesloten is. 

Golfshop

In de receptie van de Zaanse vind je een een compacte Golfshop voorzien van een klein assortiment van de meest essentiële zaken als handschoenen, ballen en tees.

Bij de golfshop is tevens een golfset te huur voor € 25,-. 

Ook zijn handicarts beschikbaar.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen op de Zaanse? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Openingstijden

Onze openingstijden kunnen veranderen per dag. Via onderstaande knop vind je de meest actuele openingstijden.9-10 Horeca beperkt open vanwege herindeling/grote schoonmaak clubhuis.

Contact & route

de Zaanse

Zuiderweg 68
1456 NH Wijdewormer
+31 299 438 199
Info@dezaanse.nl
www.dezaanse.nl