Koop je speelrecht 2023 en speel 2022 gratis

De ZAANSE is volop in beweging, de baan ligt er prachtig bij, het clubhuis heeft een restyling ondergaan inclusief een ruime overdekte serre welke met mooi weer geheel open kan. En 2023 brengt nog meer nieuws! Kortom: een geweldig moment voor potentiële gegadigden om een speelrecht te nemen op deze prachtige baan met een actieve en gezellige vereniging. Wellicht ben of ken jij iemand die dit overweegt? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Lees snel verder!

ACTIE 1: Koop je speelrecht 2023 en speel 2022 gratis

Ja je leest het goed: als je in 2022 een speelrecht afneemt voor 2023, dan speel je de rest van het jaar gratis!* Hier lees je alles over de nieuwe speelrechten, inclusief een uniek 9-holes lidmaatschap voor slechts 995,-!

ACTIE 2: Bring-a-friend en wordt beloond

Heb jij al een speelrecht op de ZAANSE en ken jij iemand die jij aanbrengt als nieuwe speelgerechtigde? Dan speelt hij of zij dus de rest van 2022 alvast gratis. Maar ook jou vergeten we niet! Je wordt als aanbrenger namelijk beloond met een korting op jouw eigen speelrecht! 75,- voor een volledig Premium Speelrecht en 50,- voor alle andere speelrechten. Dat is toch leuk meegenomen.

De ZAANSE investeert graag in haar spelers en we hopen komend jaar de mooie groei van 2023 verder voort te zetten. Wil je meteen aanmelden en gebruik maken van de actie? Gebruik dan onderstaand formulier en vergeet in de opmerkingen niet de actiecode ‘SPEEL2022GRATIS’ te vermelden! Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met je op. Uiteraard mag je ook altijd telefonisch contact opnemen of langskomen bij de receptie.

*Voorwaarden: je bent in 2022 geen speelgerechtigde geweest. Je speelt in 2022 gratis binnen de mogelijkheden van het gekozen speelrecht. Je recht op gratis spelen gaat meteen in zodra je complete aanmelding binnen is

Privacy Preference Center