Driving Range de ZAANSE vernieuwd met Trackman

De driving range van de ZAANSE wordt de komende maanden volledig vernieuwd en uitgerust met het Trackman-systeem. De werkzaamheden starten komende week en zijn in september gereed. Op een onoverdekte, iets kortere, tijdelijke driving range kan er tijdens de werkzaamheden gewoon geoefend worden.

Niet alleen wordt het gebouw compleet opnieuw opgetrokken, de faciliteiten worden meteen grondig vernieuwd en uitgebreid. Zo krijgen we de beschikking over 29 overdekte afslagplaatsen, met de mogelijkheid tot verdere uitbreiding. Alle afslagplaatsen zullen voorzien zijn van een ultramodern Trackman radar systeem. En wat te denken van een aparte ruimte voor de golfschool, nieuwe toiletgroepen, locker ruimtes en nog meer! De komende tijd gaan we je er alles over vertellen! Voor nu willen we jullie graag goed informeren over dit omvangrijke project, wat aanstaande maandag reeds van start gaat.

Dit alles is een ingrijpende operatie en kan de komende maanden niet geheel zonder overlast gepaard gaan. Vanaf 13 mei tot begin juni wordt de huidige driving range ontmanteld en wordt er een nieuwe fundering gelegd. De bouw van de driving range inclusief installatie van het Trackman systeem zal als alles voorspoedig verloopt in september voltooid zijn.

We zetten alles op alles om overlast voor gebruikers van de driving range zo klein mogelijk te houden. Daarom bouwen we volgende week een tijdelijke driving range enkele meters voor de huidige, zodat de oude opstallen veilig kunnen worden gesloopt. Deze tijdelijke driving range is onoverdekt en korter dan de huidige. Er kan gewoon worden geoefend maar alleen met ijzers. Drivers, houtjes en hybrides zijn omwille van de veiligheid niet toegestaan.

We zullen jullie middels de nieuwsbrief regelmatig informeren over de stand van zaken maar mocht je toch nog vragen hebben die niet hier worden beantwoord, dan kun je die altijd richten aan receptie@dezaanse.nl

Privacy Preference Center